Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Slatina: două persoane, mamă şi fiu, au fost găsite moarte în propria locuinţă

Inquam Photos/ Octav Ganea
exercitiu pompieri smurd metrou accident ambulanta

Două persoane în vârstă de 83, respectiv 50 de ani - mamă şi fiu - au fost găsite moarte, joi, în locuinţa lor din Slatina, fără urme de violenţă. Cei doi ar fi murit în urma intoxicării cu monoxid de carbon.

”La data de 2 martie 2023, în jurul orei 16.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane ar fi decedat într-o locuinţa situată pe strada Banului din municipiul Slatina. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, care, din primele verificări, a stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 83 de ani, şi un bărbat, în vârstă de 50 de ani, ambii din municipiul Slatina, judeţul Olt, ar fi decedat într-un imobil din aceeaşi localitate. În urma examinării sumare a trupurilor persoanelor decedate, s-a constatat faptul că acestea nu prezentau urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului”, a arătat Poliţia Judeţeană Olt.

Trupurile celor două persoane au fost ridicate şi transportate la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, scrie news.ro.

Decesul a fost constatat de medicul de pe ambulanţă. Potrivit presei locale, cei doi - mamă şi fiu - ar fi murit în urma intoxicării cu monoxid de carbon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.