Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Suceava. Două surori s-au înecat în timp ce se scăldau în râul Moldova

agerpres.ro
salvat inec dambovita

Două surori, de 13 și 16 ani, au murit, joi, după ce s-au înecat în râul Moldova, în localitatea Capu Codrului, din Suceava. Fetele, împreună cu o altă prietenă, erau la scăldat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că prima care a dispărut în apă a fost fetița de 13 ani, iar cea mare a încercat să o salveze.

„Sora cea mică a dispărut la un moment dat sub apă, iar cea mare i-a sărit în ajutor, însă nici ea nu a mai ieșit la suprafață. O a treia fată, care era cu ele, a anunțat evenimentul la 112. Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului au ajuns imediat la fața locului, cu o barcă pneumatică și un echipaj SMURD, și au început căutările, periind perimetrul în care au fost văzute ultima oară cele două surori. După aproximativ 45 de minute, prima fată, cea mică, a fost găsită și predată echipajului SMURD, care a început manevrele de resuscitare, iar 15 minute mai târziu, a fost găsită și sora cea mare, preluată și ea de către echipajele SAJ, sosite în sprijin”, a spus Găleată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.