Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Vaslui: un bărbat a murit electrocutat, iar altul are arsuri pe 80% din corp

Foto Mediafax
incendiu casa

Un bărbat a fost găsit electrocutat, iar altul a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corporală, într-un incendiu izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, la o locuinţă din comuna Vinderei, primele date arătând că persoana electrocutată ar fi venit să întrerupă alimentarea cu energie electrică şi să ajute la stingerea focului, informează Agerpres.

Citește și: Trafic restricționat pe autostrada A1 București-Pitești până la ora 21:00

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, pompierii din cadrul Detaşamentului de Bârlad au intervenit cu trei autospeciale, o ambulanţă tip B2 şi echipaje specializate, la numărul de urgenţă fiind anunţat incendiul şi faptul că nu se ştie nimic despre doi adulţi şi doi copii minori.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent pe aproape întreaga suprafaţă a locuinţei, în apropierea gardului fiind găsită o persoană de sex masculin în stare de inconştienţă, electrocutată. La faţa locului a fost deplasată şi o ambulanţă de la SAJ Vaslui, substaţia Bârlad. Persoana care s-a electrocutat a fost declarată decedată de către echipajul SAJ. Între timp, au fost găsite şi celelalte persoane despre care iniţial nu se ştia nimic.

Tatăl copiilor, în vârstă de 43 de ani, a fost transportat de către echipajul EPA la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului de Urgenţă 'Elena Beldiman' Bârlad, acesta fiind diagnosticat cu arsuri de gradele II şi III pe circa 80% din suprafaţa corporală, pe membrele inferioare, superioare şi spate, fără afectarea căilor respiratorii, şi cu o plagă tăiată la nivelul încheieturii mâinii stângi", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

În urma incendiului casa a ars în totalitate, cauza probabilă fiind efectul termic al unui conductor electric deteriorat.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a afla circumstanţele şi cauzele producerii decesului, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi distrugere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.