Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie la Poarta Albă: Scafandrii au găsit trupul neînsufleţit al adolescentului dispărut în timp ce se scălda într-un canal de irigaţii

www.isubif.ro
scafandrii scăldat

Adolescentul dispărut joi seară, la Poarta Albă, a fost găsit de scafandri, însă cadrele medicale sosite la faţa locului au încercat în zadar, timp de aproape o oră, resuscitarea acestuia, fiind declarat decesul, a transmis Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, potrivit agerpres.ro.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", minorul a fost găsit la circa zece metri depărtare de locul unde fusese văzut ultima dată, în apa canalului de irigaţii.

Citește și: Rareș Bogdan, precizare de ultimă oră: Nu e adevărat!

Pompierii au intervenit joi seară, în localitatea Poarta Albă, în urma alertei că un adolescent în vârstă de 15 ani ar fi dispărut după ce, împreună cu doi minori, a intrat în apa unui canal de irigaţii pentru a se scălda şi nu a mai ieşit, a informat ISU "Dobrogea".

Adolescentul a fost căutat de mai mulţi scafandri.

Citește și: Ieșire distrugătoare la adresa lui Dan Barna: ‘Sper, într-o zi, să ajungeți unde vă e locul în cartea de istorie. La gunoi!’

"În urma apelului la 112 privind adolescentul posibil înecat, intervin 7 autospeciale de scafandri, cu 23 de scafandri, o autospecială de stingere, o ambarcaţiune, un autocamion, în total 10 subofiţeri. (...) Din primele informaţii, trei copii ar fi plecat la scăldat, doi din ei s-au întors, dar unul, nu. Papucii acestuia sunt pe mal. Cei doi copii l-ar fi văzut când s-a dus la apa adâncă şi nu a mai ieşit", informase ISU.

La faţa locului a ajuns iniţial un echipaj SMURD de la Medgidia, în sprijinul acestuia sosind şi un echipaj al SAJ Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.