Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie pe DN2 - E85: Pieton lovit mortal, șofer cercetat pentru părăsirea locului accidentului

www.ziare.com
poliție, mașină poliție, trafic oprit

Un şofer din Neamţ este cercetat de poliţiştii vrânceni după ce, în timp ce se deplasa pe DN2 - E85 către Bucureşti, ar fi lovit cu maşina un pieton şi ar fi părăsit locul accidentului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Pietonul a decedat două zile mai târziu la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani.

"În cursul acestei zile, în continuarea cercetărilor efectuate în cadrul unui dosar penal, poliţiştii au identificat un bărbat de 44 de ani, din judeţul Neamţ, bănuit că la data de 13 martie, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN2 - E85 către Bucureşti, ar fi acroşat un bărbat care, din nefericire, a decedat la spital în cursul zilei de 15 martie. Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului rutier", se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea remis luni.

Potrivit poliţiei, bărbatul decedat era din judeţul Buzău şi lucra ca cioban la o stână din Năneşti.

"La data de 14 martie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti au fost sesizaţi de către SJU Focşani cu privire la faptul că, în jurul orei 10,00, o persoană necunoscută a fost transportată din localitatea Năneşti, la Unitatea de Primiri Urgenţe. În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate în localitatea Năneşti, s-a stabilit faptul că persoana preluată de echipajul SAJ este un bărbat în vârstă de 49 de ani, din judeţul Buzău, care ar fi venit să lucreze ca cioban la o stână din comuna Năneşti. La data de 13 martie, în intervalul orar 19,15-19,30, s-ar fi aflat în zona Tişiţa, de unde s-ar fi îndreptat către localitatea Năneşti. În dimineaţa zilei de 14 martie, bărbatul a fost transportat la spital cu ambulanţa, întrucât persoana la care venise să lucreze a observat că acesta nu poate comunica, fără să prezinte leziuni vizibile", a precizat IPJ Vrancea.

A doua zi, bărbatul a decedat la spital, astfel că poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Şoferul din judeţul Neamţ a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, pentru luarea măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.