Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE Un bebeluș de 5 ani a murit, iar mama lui e în stare gravă, după un accident în care ambii șoferi au încălcat legea: Alte două persoane sunt rănite

libertatea.ro
accident masina

Un bebeluș de 5 luni a murit, mama acestuia a fost rănită grav, iar alte două persoane au fost rănite ușor, luni, în urma unui accident rutier produs în comuna harghiteană Corund, între două mașini, ambii șoferi efectuând manevre neregulamentare.

Potrivit Poliției Harghita, accidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi a efectuat, neregulamentar, virajul spre stânga, în vreme ce al doilea șofer a depășit pe linie continuă, intrând în coliziune cu primul, scrie mediafax.ro.

”Un șofer, în vârstă de 41 de ani, din comuna Corund, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 13A, a efectuat neregulamentar o manevră de mers spre stânga, moment în care a fost lovit de un autoturism condus de un consătean al său, de 29 de ani, aflat tot neregulamentar în depășire, peste linia continuă”, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Harghita.

În urma acestuia, un bebeluș de cinci luni a murit, iar mama acestuia a fost grav rănită.

”În urma impactului, o fetiță de 5 luni a decedat și mama sa, în vârstă de 17 ani, a fost rănită grav. Alte două persoane din autoutilitară au fost rănite ușor”, potrivit Poliției Harghita.

Șoferii nu consumaseră băuturi alcoolice. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.