Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGIC - Inundaţiile fac a treia victimă! Un bărbat a murit după ce a fost luat de viitură

www.ziare.com
inundatii

Un bărbat care a încercat sâmbătă seara să traverseze călare râul Doamnei, în localitatea Corbi din judeţul Argeş, ignorând avertismentele autorităţilor, a murit după ce a fost luat de o viitură, scrie Mediafax.

Citeşte şi: MAI face bilanţul DEZASTRULUI de după inundaţii: 760 de persoane evacuate, 255 de case afectate şi zeci de drumuri blocate

Reprezentanţii ISU Argeş au informat că nivelul apel în bazinul hidrografic superior al râului Doamnei a crescut în urma ploilor puternice, mai ales în localitățile Nucșoara, Corbi, Pietroșani, Domnești şi Dârmanești.

Deși populația a fost avertizată, un bărbat din localitatea Corbi, a încercat să traverseze călare râul Doamnei. El a fost doborât de curenții puternici.

Bărbatul a fost găsit în apă de către pompieri şi i s-au aplicat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, la care, însă, nu a răspuns.

Alte două femei au murit în ultimele zile din cauza inundaţiile. Prima victimă a decedat după ce tavanul casei s-a prăbuşit peste ea, în vreme ce a doua femeie a murit după ce a fost luată de ape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.