Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a fost externat! Recomandarea primită de fostul președinte de la medici

Inquam Photos / Octav Ganea
Traian Basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost externat, vineri, de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", unde fusese spitalizat din cauza unei afecţiuni pulmonare.

Fostul şef al statului a fost internat timp de 10 zile, fiind diagnosticat cu o afecţiune pulmonară, au declarat surse politice pentru AGERPRES. Totopdată, medicii i-au recomandat fostului președinte să-și ia un aparat de oxigen.

Traian Băsescu, în vârstă de 72 de ani, a mers în urmă cu circa o săptămâna la unitatea medicală deoarece s-a simțit rău. Medicii au considerat că sunt necesare mai multe analize, motiv pentru care au decis să îl interneze.

Nu este însă prima dată când fostul președinte se confruntă cu probleme de săntate

Surse convergente au menţionat că Traian Băsescu merge la începutul fiecărui an, încă de pe vremea în care era preşedinte al României, să-şi facă analizele medicale la Spitalul Militar Central.

În luna martie 2022, Traian Băsescu a ajuns la spital, la Bruxelles, după ce a suferit mai multe complicații medicale. La câteva zile, soția sa, Maria Băsescu, a anunțat că acesta a fost externat. „Nu se ştie dacă Traian o să vină în ţară sau o să rămână la Bruxelles, depinde de starea de sănătate. Are probleme şi la plămâni, şi la inimă”, a spus Maria Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.