Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu aruncă BOMBA: 'PSD a votat pentru susținerea lui Klaus Iohannis la șefia Consiliului European'

iohannis dragnea machiavelli.ro

Reprezentanţii social-democraţilor prezenţi sâmbătă la Congresul extraordinar al PSD au votat în unanimitate în favoarea începerii dezbaterilor pentru cinci convenţii naţionale. Printre ele se află și Convenţia naţională pentru preşedinţia Consiliului UE.

"Aici trebuie să lăsăm deoparte atacurile, răfuielile politice, politicile partizane şi să stabilim împreună care sunt proiectele majore pe care trebuie să le aibă România în vedere, dar şi care sunt realizabile.”, a spus Liviu Dragnea, sâmbătă, la Congres.

Citește și: Președinte PE VIAȚĂ! Decizie CONTROVERSATĂ a Adunării Naționale Populare a Chinei: S-a abolit limitarea numărului de mandate

Traian Băsescu a descifrat cuvintele lui Dragnea și spune că, de fapt, Dragnea și PSD au votat pentru susținerea lui Klaus Iohannis la șefia Consiliului European.

”PSD a votat ca România să dea președintele Consiliului European. La președinția Consiliului European trebuie să susții după regulile Consiliului. Întotdeauna, președintele se alege dintre membrii Consiliului. Numai pe domnul președinte Iohannis îl avem. PSD nu a avut niciodată membru în Consiliul European. Klaus Iohannis e singura persoană care îndeplinește condițiile. Viorica Dăncilă nu poate pentru că nu e membră a Consiliului European. (...) PSD a votat ca România să dea președintele ConsiliuluI European. Iar liberalii au votat că îl susțin pe Iohannis pentru președinția României. Deci domnul Iohannis are asigurate două mandate simultan. PSD a votat pentru susținerea lui Klaus Iohannis la șefia Consiliului European. E o șarlatanie din partea lui Dragnea, i-a păcălit. El, în mintea lui, și-a spus: ”Domnule președinte, mergeți dumneavoastră la Bruxelles, iar eu iau președinția României”. Dragnea e dereglat.

Congresul a votat că PSD se va bate pentru ca România să preia mandatul după Donald Tusk, în 2019 se termină în iunie-iulie și intră în funcțiune în septembrie.”, a spus, la B1 TV, Traian Băsescu.

Citește și: Donald Trump, în centrul unui nou scandal IMENS: Președintele SUA l-a înjurat pe un celebru jurnalist, în timpul unui miting .

Trebuie precizat că Băsescu face o confuzie. În timp ce PSD a votat o convenție pentru șefia Consiliului Uniunii Europene, Băsescu a vorbit despre șefia Consiliului European.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.