Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu aruncă BOMBA: Se duce la DNA, după ultimul denunț depus împotriva sa

basescu ras

Traian Băsescu anunță că e gata să meargă la DNA, după ce fostul ministru Gabriel Sandu a depus un denunț împotriva sa. Conform lui Sandu, fostul președinte ar putea fi acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de influență, instigare la trafic de infuență, luare de mită și spălare de bani. Totul, în marele dosar Microsoft.

”Niciodată nu am vorbit cu o firmă legată de Microsoft, niciodată nu a venit vreun ambasador la mine să discute subiectul. La președinție, subiectul Microsoft nu a existat. Nu am discutat nici cu Udrea, nici cu Cocoș, nici cu Florică, nici cu Pescariu o astfel de problemă și nici nu m-am întâlnit cu ei. Cei din Microsoft se regăsesc și în dosarul EADS.Informările care au ajuns la mine au ajuns și la instituțiile de anchetă ale statului.

S-ar putea să fie o abordare tactică a DNA, să-i stoarcă de informații, iar acum să obțină ce vrea. E o lecție pentru denunțători. Gabriel Sandu probabil e disperat, de aia a făcut și mizeria asta. Cei care desconsideră denunțurile oamenilor aflați în dificultate, nu fac foarte bine. Fiind un denunț, pot fi chemat, dar o să spun ce vă spun și dvs.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Citește și: Știați? Ce sporuri vor primi bugetarii începând cu anul 2018 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.