Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, idol de 8 Martie

Fostul președinte Traian Băsescu a fost asaltat, duminica, la sediul PMP, de admiratoarele sale.

"Domnule președinte, de zece ani aștepăt să vă pup", i-a strigat o doamnă fostului președinte. "Băsescu! Băsescu!", a început, deodată, să se scandeze. "E ziua voastră, nu e a mea", a spus, râzând, fostul președinte, potrivit evz.ro.

"Acum marea miză este să nu mă mai bag în politică", a mai spus Traian Băsescu. "Acum este nevoie", a venit replica admiratoarelor.

"Doamnelor, mă bucur că v-ați strâns, astăzi, aici la sediul PMP. Dacă sunt femei în PMP avem toate premizele să facem un partid solid, nu jucărie. Vă mulțumesc că aveți încredere că putem construi un partid solid, și vă asigur că voi fi partenerul vostru până la alegerile din 2016", a mai spus fostul șef al statului.

"Acum sunt bunic am văzut cum se cresc copiii, când au crescut fetele mele eram plecat pe mare. Ei, acum vă pot spune, aș dubla indemnizația pentru mame. Seara, parcă ai ieșit din mină așa te simți după ce alergi toată ziua după ei. E greu să crești copii. E greu, dar frumos. E și greu dar extraordinar de frumos. Să vezi cum evoluează de la o săptămână la alta. Să vezi cum înțelege care e nasul, burtica. E fascinant", a mai spus Traian Băsescu.

Întrebat cum îl strigă nepoția, Băsescu a răspuns: "Încă nu mă strigă". "Papagalul mă strigă Traian. Aștept să mă strige și nepoțica bunicul sau Traian", a mai spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.