Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, atac violent la adresa lui Timmermans: 'Ce ți-e și cu demagogii ăștia profesioniști cățărați în vârful instituțiilor europene'

basescu

Fostul președinte Traian Băsescu îl atacă extrem de dur pe prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, reproșându-i acestuia într-o postare pe Facebook că, dacă pe timpul campaniei pentru Parlamentul European „își rupea hainele de pe el” de grija statului de drept din state precum România, acum se face că nu vede lovitura de stat aplicată statutului de drept din Republica Moldova.

Codrin Ștefănescu, după ce a vorbit cu Liviu Dragnea în pușcărie: Este deținut politic! Unii din partid se delimitează de el

„Constiinta democratica a lui Timmermans si-a terminat gazul !

In timpul campanie pentru Parlamentul European, in speranta ca va castiga competitia pentru a deveni presedinte al Comisiei Europene, olandezul Frans Timmermans isi rupea hainele de pe el de grije statului de drept din tari precum Polonia, Ungaria sau Romania, hiperbolizand sau inventand pericole majore de derapaje in aceste state, altfel destul de solid asezate pe drumul democratiei . 
Azi, dupa ce a fost batut mar de candidatul PPE, bietul cabotin sta pitit in birou si se face ca nu vede lovitura de stat aplicata de oligarhul Plahodniuc statului de drept In Republica Moldova, tara asociata Uniunii Europene.
Ce ti-e si cu demagogii astia profesionisti catarati in varful institutiilor europene.
In fond pentru Timmermans campania s-a terminat. Va vorbi din nou despre statul de drept si il va apara cu frenzie in urmatoarea campanie.
Pana atunci, Republica Moldova poate sa mai astepte ...”, scrie Traian Băsescu, pe Facebook.

Pe 8 iunie, după negocieri dificile, s-a format un nou Guvern al Republicii Moldova, atunci când majoritatea parlamentară, ce cuprinde Alianța ACUM și PSRM, formațiunea președintelui suspendat Igor Dodon (prorus), a votat-o pe Maia Sandu în funcția de premier.

Curtea Constituțională de la Chișinău a declarat neconstituțional decretul de numire în funcția de prim-ministru a Maiei Sandu și a noului Guvern. Fostul premier Pavel Filip a fost numit de CC în funcția de președinte interimar și a declarat alegeri anticipate pentru data de 6 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.