Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, comparat cu 'Lucifer' - Cornel Dinu, dezvăluiri spectaculoase: 'Gigi Becali a fost condamnat politic'

www.gsp.ro
Cornel Dinu

Cornel Dinu spune că Gigi Becali a fost una dintre primele persoane condamnate politic la închisoare, în perioada regimului Traian Băsescu. Cornel Dinu spune că Lucifer s-a coborât asupra României în perioada în care Traian Băsescu a condus România. El a făcut referire și la celebrul moment în care Gigi Becali a băut alături de Traian Băsescu, moment taxat de fostul președinte după ce acesta s-a ridicat de la masă și s-a urcat la volanul mașinii.

Candidați-surpriză la europarlamentare: Dirigintele doctorilor SRI Tudose, Vlase și Dumbravă, precum și ex-parlamentari, miniștri și primari

"Gigi Becali a fost condamnat politic. A fost unul dintre primii condamnați politic. Domnul Becali a intrat în politică, a deranjat pe unii care conduceau politica pe atunci și au găsit ca de obicei o anumită întâmplare de care au profitat. A fost aceea cu sechestrarea, cu mașina. Eu am senzația că în perioada aia din 2004, în întunecimea care ne caracterizează cam la 50 de ani, Lucifer a coborât pe pământ în ceea ce înseamnă societatea românească. Eu nu pronunț nume. Spun doar atât "Lucifer". Gigi Becali a fost doar o victimă colaterală a acestei lupte, pentru că el a stat și la un pahar de vorbă cu Lucifer și atunci când a intrat în politică și a început să deranjeze i s-a arătat pisica," a spus Cornel Dinu la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.