Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu critică scrisoarea Oanei Stancu adresată fiicei lui Dan Tăpălagă

Traian Basescu audiat la ICCJ

Fostul președinte Traian Băsescu a reacționat după ce moderatoarea Antena 3 Oana Stancu i-a transmis o scrisoare publică fiicei jurnalistului Dan Tăpălagă.

„Doamnă Oana Stancu, Să implici în disputa cu Dan Tapalagă pe fiica acestuia, un minor în vîrstă de 10 ani, este josnic şi descalificant pentru cel care face aşa ceva. Trebuie să recunosc însă că o astfel de atitudine este pe măsura standardelor profesionale ale celor care vă autointitulaţi a fi jurnalişti la Antena 3”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Între timp, Valentin Jucan, membru CNA, a reacționat după ce la Antena 3 au apărut citate dintr-o scrisoare adresată de Oana Stancu fiicei minore a jurnalistuluI Dan Tăpălagă de la HotNews. Membrul CNA propune ca forul audiovizual să analizeze cazul invocând legislația privind protecția minorilor, scrie Pagina de Media.

Moderatoarea Antena 3 Oana Stancu a reacționat la articolele lui Dan Tăpălagă printr-o scrisoare publicată în Jurnalul Național pe care o adresează nu jurnalistului, ci fiicei acestuia în vârstă de 10 ani. Mai mulți jurnaliști s-au arătat indignați de gestul Oanei Stancu, mai ales având în vedere că Antena 3 a prezentat scrisoarea respectivă în repetate rânduri, în emisiunile din seara precedentă, menționând chiar și numele minorei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.