Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu dă o lovitură uriașă în rivali: Anunțul care surprinde pe toată lumea

basescu

Traian Băsescu marchează gol după gol înaintea alegerilor locale. PMP a mai dat o nouă lovitură. Peste 500 de membri ai UNPR din organizaţia Cluj Napoca au dezertat către PMP. Popularii anunţă că vpr continua să racoleze mai multe organizaţii din toată ţara. "Întreaga organizație a UNPR Cluj-Napoca, biroul local, structurile politice locale,împreună cu Mirel Tâgorean, consilier local, fost președinte al organizației și cei 500 de membri ai organizației, a trecut azi la organizația PMP Cluj-Napoca. I-au alungat din partidul în care nu se mai regăsesc, jocurile politice și alianțele negociate peste capul lor.

Citeşte şi: Zeci de morți în noul război dintre Georgia și Armenia

Deocamdată, a plecat organizația municipală, dar vor pleca și alte organizații din județ și din țară.Am fost contactați de 22 de organizații locale din Cluj până acum, care nu vor să gireze jocurile politicianiste făcute în afara agendei cetățeanului. “În curând ni se vor alătura și alți membri. Nu ne mai regăsim în UNPR, multe din ideile noastre regăsindu-se în PMP”, a declarat Mirel Tâgorean, consilier local, fost președinte al UNPR Cluj-Napoca.

Citeşte şi: Ioana Petrescu face dezvăluiri ȘOCANTE: La ce presiuni a fost supusă

Partidul Mișcarea Populară Cluj salută această decizie care destructurează înțelegerile obscure ale noii Uniuni Social Liberale care și-ar pune om atât la primăria Cluj-Napoca cât și la președinția Consiliului Județean Cluj, numai pentru a mai sărăci bugetele locale pentru afacerile și sinecurile lor politice. Suntem deschiși tuturor celor care se regăsesc în politica președintelui Traian Băsescu și a PMP și nu se regăsesc în negocierile obscure ale liderilor lor", a anunţat deputatul Adrian Gurzău într-un  comunicat de presă.

Citeşte şi: Medicii cer modificarea legii anti-fumat: Ce restricții vor fi eliminate

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.