Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, DESFIINȚAT după ce l-a atacat pe Mirel Palada: 'Tupeu chomolungmian. Acum face pe mimoza'

basescu parlament

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a catalogat, miercuri seara, pe socialogul Mirel Palada, drept „un individ cu comportament de derbedeu ordinar”, după ce acesta l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Goţiu, în pauza de publicitate a unei emisiuni difuzate de postul B1Tv. Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a reacționat și lansează un atac la adresa fostului președinte, spunând că are un „tupeu chomolungmian”. „Cel care îi administra un pumn în figură unui copil face acum pe mimoza și spune că nu mai merge la nicio televiziune care îl invită pe Mirel Palada”, spune Pleșoianu.

Bogdan Diaconu, reacție INCREDIBILĂ după ce Mihai Goțiu a fost bătut: 'Bravo, Mirel Palada! Așa merită toți trădătorii de la USR'

„Băsescu Traian - TUPEU chomolungmian!

Nu există pe această planetă vârf montan mai înalt ca Chomolungma și tupeu mai mare ca al acestui individ! Cel care îi administra un pumn în figură unui copil face acum pe mimoza și spune că nu mai merge la nicio televiziune care îl invită pe Mirel Palada.

...Băsescu? Îți mai amintești ce spunea chiar Elena Udrea? Uite aici, fă un efort și amintește-ți: "Domnilor, pe acest Traian Băsescu l-am votat. Îmi cer scuze, dar să ne amintim pe cel care a înjurat pe holurile ministerului de Interne, a dat un cap în gură unui arab, pe acest Traian Băsescu l-am votat. De ce ne mirăm că a făcut un gest absolut firesc raportat la personalitatea lui!"

...Cât despre amenințările tale că "scoți lumea în stradă" dacă e exclus Președintele României din procedura de numire a șefilor parchetelor, nu pot decât să-ți urez mult succes. Ultima mare ieșire în stradă cu numele-ți în gând a fost PLIMBAREA DE LA COTROCENI...”, scrie Liviu Pleșoianu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.