Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, despre alegerile locale: 'Numai prin vot clasic este o crimă! Va fi o acțiune de răspândire masivă a pandemiei'

basescu banner

Traian Băsescu, candidatul PMP la alegerile locale pentru Primăria București, este de părere că organizarea scrutinului electoral în condițiile epidemiologice actuale este periculoasă. ”Este o crimă!”, a spus, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, actualul europarlamentar când a vorbit despre alegerile organizate în stilul clasic. Totodată, Băsescu a spus și cum va completa rubrica în care trebuie să spună dacă a colaborat sau nu cu fosta Securitate.

”Dacă mergem la alegeri și luăm ștampila și o dăm la următorul, intrăm într-o cabină de 1/1 mp, dacă luăm buletinul de pe masă și apoi vine și altul, dacă ne suflăm în ceafă unul altuia, nu se poate. Va fi o acțiune de răspândire masivă a pandemiei. Soluția este să organizeze alegerile locale acolo unde nu sunt focare prin votul clasic, iar unde sunt focare, prin corespondență. Cred că asta e singura soluția. Numai prin vot clasic este o crimă!

Citește și: EXCLUSIV Am deslușit misterul! Cine sunt Ciprian Napi și Richard Rinu, ultimul fiind arestat pentru uciderea lui Emi Pian

Eu voi spune că am proces la Înalta Curte, cu CNSAS, acolo unde se întreabă dacă am colaborat cu Securitatea și că am patru adeverințe de necolaborare. Acum nu am o decizie definitivă de colaborare.”, a declarat Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.