Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, după situația JENANTĂ în care Nelu Tătaru l-a pus pe Klaus Iohannis: 'Dacă eram în locul lui, publicam și decretul de revocare'

basescu iohannis

Klaus Iohannis și-a cerut scuze, în premieră, pentru că a dezinformat, în conferința de presă, de miercuri, de la Palatul Cotroceni, formula de calcul care a stat la baza stabilirii celor trei scenarii pentru reînceperea anului școlar.  Metoda de calcul este stabilită de specialiștii Institutului Național de Sănătate Publică și reprezentanții Ministerului Sănătății, iar Administrația Prezidențială subliniază că nu i-a fost comunicată corect președintelui  de către Ministerul Sănătății.

Traian Băsescu a declarat, joi seara, după ce Iohannis și-a prezentat scuzele publice, că, dacă era în locul lui, îl demitea pe ministrul care l-a dezinformat, în speță pe Nelu Tătaru.

Citește și: Cozmin Gușă aruncă bomba: Să-mi confirme dacă este adevărat că este homosexual. Am o serie de informații în acest sens!

”Dacă eram în locul lui, alături de erată, publicam și decretul de revocare a ministrului care m-a dezinformat.”, a spus Traian Băsescu, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

„Informația corectă este următoarea: criteriul epidemiologic în funcție de care școlile se vor încadra în scenariile „verde”, „galben” sau „roșu” este numărul total de cazuri noi înregistrat în ultimele 14 zile raportat la 1.000 de locuitori din localitatea în care se află școala, și nu media zilnică de îmbolnăviri pe ultimele 14 zile, așa cum a fost inițial comunicat de către Președintele României”, anunță, joi, Administrația Prezindețială.

Citește și: Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.