Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu face DEZVĂLUIRI despre Eugen Teodorovici: 'Când eram eu ministrul Transporturilor, el mi-a semnat cartea de muncă'

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Senatorul PMP Traian Băsescu susţine că PSD-ul nu s-a schimbat după încarcerarea lui Liviu Dragnea, ci doar s-a profitat de închiderea lui pentru a-i fi aruncare în spate mai multe decât cele pentru care este responsabil, ''dar asta e regula jocului''. Însă plecarea lui Dragnea din fruntea partidului nu a fost urmată de o corectare a greşelilor făcute, anterior de PSD, a declarat Băsescu.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu iese la rampă! S-au triplat pe guvernarea ciumei rosii

''PSD va continua să facă prostii. Doamna Dăncilă, primul lucru pe care trebuia să îl facă era să anuleze OUG 114, să redeschidă dezbaterea pe Legea redevențelor. Gazele acelea din Marea Neagră relansezi petrochimia, avem șase combinate închise, fie ele ale lui Nicolae. Gazul acela, dai 1,5 miliarde la Chișinău. Transgazul construiește deja conducta de la Ungheni la Chișinău.

Citește și: Silviu Mănăstire dezvăluie cum și-au încasat ‘șmecheri de la USR’ bani de la stat! Cazul președintelui care ‘își căpușează partidul’

Sunt lucruri pe care nu le fac și ar trebui făcute. Îl iei pe Teodorovici de la Finanțe, îl trimiți Dumnezeului să se ocupe de altceva. Uite, spre exemplu când eram eu ministru al Transporturilor, pot să vă arăt, în cartea de muncă e semnătura lui Teodorovici. Se ocupa de cărți de muncă. Lasă-l la cărți de muncă. Ăsta nu înțelege nimic din echilibrele macroeconomice'', a opinat Băsescu.

Citește și: Victor Ciutacu sare în apărarea lui Liviu Dragnea! Mesaj dur pentru liderii politici

În continuare, fostul preşedinte a sfătuit-o pe Viorica Dăncilă să-l schimbe pe Eugen Teodorovici de la Finanţe, pentru că acesta ''nu înţelege nimic din echilibrele macroeconomice. Pe Teodorovici îl laşi la cărţile de muncă unde a fost în trecut. Când eram eu ministrul Transporturilor, Teodorovici mi-a semnat cartea de muncă'', şi-a amintit fostul preşedinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.