Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu face dezvăluiri despre un viitor ministru: 'Un PROSTĂLĂU incompetent şi obedient'

basescu 1

Dacian Cioloș a renunțat la 4 miniștri, după ce, anterior, alții 4, de când e premier, își dăduseră demisia sau fuseseră revocați. Bilanțul: 8 miniștri în 8 luni, o medie de unul pe lună, ceea ce poate fi considerat un record. În aprilie și mai au avut loc trei demisii și o revocare. Luna lui cuptor a ”ars” 4 miniștri, iar demiterea unuia dintre ei, celebrul Marius Bostan, ex-ministru al Comunicațiilor, l-a dezamăgit pe Traian Băsescu.

Fostul președinte spune că îl apreciază pe Bostan și apreciază declarațiile acestuia conform cărora ”învățământul nu ar trebui să fie gratuit, iar profesorii sunt imbecili”. Băsescu face dezvăluiri despre urmașul lui Bostan pe care îl numește ”un prostălău incompetent şi obedient”, și îi face praf pe unii dintre membrii guvernului condus de Cioloș. Culmea, urmașul, interimar, al lui Bostan e şeful Cancelariei premierului, Dragoş Tudorache.

Citește și: DEZVĂLUIRI BOMBĂ – SIE plateste 8000 de euro pe luna un jurnalist

”Păcat că a fost aruncat peste bord Marius Bostan, un ministru valoros.

În afară de impostori, gulgutieri, obedienţi, oportunişti şi incompetenţi, Guvernul Cioloş a avut şi un ministru competent în activitatea sa şi absolut responsabil în declaraţii publice, inclusiv cea legată de educaţie, chiar dacă aceasta din urmă a fost afectată de oarecare inabilitate politică, dar absolut corectă pe fond.

Şi pentru că era inteligent, competent pe domeniul său şi independent faţă de unele structuri de securitate naţională, Marius Bostan a fost remaniat.

Un prostălău incompetent şi obedient îl va înlocui pe Marius Bostan, spre salvarea „interesului naţional”.

PS – pentru clevetitori, vă informez că nu-l cunosc personal pe Marius Bostan, dar i-am urmărit cu interes performanţa în sectorul privat, dar şi ca ministru.”, e reacția lui Traian Băsescu.

Citește și: Caz ȘOCANT în Vaslui: A fost violată de fratele său pentru că nu credea că e virgină

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.