Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu și Liviu Dragnea, surprinși împreună: Care sunt drumurile comune ale lor

Mai sunt câteva luni bune până la alegeri, dar oamenii politici că au intrat deja în campanie electorală. Traian Băsescu și Liviu Dragnea au ajuns în același oraș, la doar 5 minute distanță.

Băsescu spune că a ajuns la Satu Mare pentru a-l lansa pe Horea Anderco la Primăria municipiului, dar că îl va susține în această competiție. „E o vizită mai lungă, Satu Mare, Baia Mare, Cluj, întâlniri cu organizațiile Mișcării Populare. Să vedem dacă sunt gata de alegeri.”, a precizat Traian Băsescu.

Citește și: FMI și-a ales un nou șef: Va conduce Fondul Monetar Internațional în următorii cinci ani

Liviu Dragnea a fost așteptat la aeroport de către primarul municipiului Satu Mare, dr.Dorel Coica și deputatul Octavian Petric alături de care s-a îndreptat spre sediul organizației PSD Satu Mare.

„M-ați luat așa, direct. Hai s-o spun direct! Trebuie să se reașeze organizația asta și să stabilim astăzi care-i calea de urmat. E o organizație la care eu țin foarte mult, oameni pe care-i iubesc foarte mult și au nevoie de mine acuma cum au avut acum câtiva ani de zile când tot într-o situație asemănătoare am venit și eu zic că în seara asta, după întâlnire, de mâine toți o să ne apucăm de treabă aici la Satu Mare. Sunt convins că în urma vizitei mele organizația va primi un nou suflu”, a precizat Liviu Dragnea – Președintele Partidului Social Democrat, conform informatiazilei.

Vezi și: Primarul unui oraș, condamnat la închisoare cu executare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.