Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu iese la rampă după dezvăluirile lui Ghiță despre Kovesi: S-a trecut de la 'amor ghebos la ură fără limite'

hotweek.ro
kovesi ghita

Traian Băsescu a declarat, joi, că nu a primit informări despre ilegalităţile făcute de Sebastian Ghiţă, afirmând că în relaţia deputatului fugar cu şefa DNA Laura Codruţa Kovesi s-a trecut de la „amor ghebos la ură fără limite”, explicând şi motivul implicării Elenei Udrea în numirea acesteia, scrie Mediafax.

„Nu am primit niciodată informări despre ilegalităţile lui Ghiţă sau nu îmi aduc aminte. Când spun că nu îmi aduc aminte consideraţi că 99% sunt convins că nu am primit. (...) Înseamnă că după servicile noastre (de informaţii-n.r.) nu a făcut tâmpenii. (...)”, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu, la B1 TV.

Traian Băsescu a explicat şi motivul implicării Elenei Udrea în numirea Laurei Codruţa Kovesi la şefia DNA.

Un fost şef ANAF 'îi face praf' pe cei de la Realitatea TV: Intervenţie dură în scandalul insolvenţei - 'văicăreli penibile ca la Antena 3'

„Ce m-a deranjat în interviurile făcute mult prea siropos de domnul Cristoiu, povestea cum serviciile au vrut-o pe Kovesi. Eu nu spun că nu or fi vrut-o serviciile. (...) nu au avut nimic împotriva lui Kovesi, dimpotrivă au spus: <>. Au spus că sunt împotriva numirii lui Bica, lucruri pe care nu le-am crezut legate de viaţa privată. Propunerea cu Bica mie mi-a venit de la Ponta. Singurul om pe care eu l-am implicat în această negociere a fost Elena Udrea pe care am trimis-o la Ponta, dintr-un motiv simplu: Victor Viorel Ponta fusese angajat la firma familiei Cocoş, ca avocat. (...) eu am trimis-o cu următorul mesaj: Nu se numeşte nimic la procuror, niciun Niţu, niciun ..., dacă nu o pun pe Kovesi la DNA. M-am trezit pe listă şi cu doamna Bica. O ştiam, secretar de stat, un om cu care am început să desţelenim povestea datoriei Rompetrol, pe urmă a venit Ponta şi a îngropat-o”, a relatat Traian Băsescu.

Ion Cristoiu vine cu un semnal DUR, după şedinţa solemnă din Parlament: 'Unirea, o idee mult ÎNDRĂGITĂ de Rusia...'

Traian Băsescu a afirmat că a numit-o pe Kovesi la DNA pentru a continua „trendul pozitiv”, având în vedere că venea de la Parchetul General care deja începuse să fie perceput pozitiv în rapoartele MCV.

„Cine te-a trimis? Te-am trimis eu, Ghiţă, la Ponta să vorbeşti despre Kovesi? Este evident în povestirile lui Ghiţă că a trecut de la amor ghebos la ură fără limite în relaţia Ghiţă-Kovesi, vizite acasă, în vie, la K2”, a spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.