Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, ieşire extremă: 'Marş afară din Guvernul României clawn nenorocit'

Inquam Photos / Octav Ganea
traian basescu pg

Traian Băsescu are o ieşire violentă pe Facebook, după ce Petre Daea a făcut o gafă în direct la Antena 3. Fostul preşedinte îi adresează un mesaj ministrului Agriculturii, pe care îl numeşte "idiot" şi "clawn" şi "rebut uman".

"Marş afară Daia

Un ministru idiot care pune semnul egal între incinerarea porcilor bolnavi de pestă porcină şi incinerarea a milioane de evrei maturi şi copii la Auschwitz, nu poate fi decât o ruşine pentru o naţiune care produce un specimen de teapa lui Daia .

Marş afară din Guvernul României clawn nenorocit . Să nu mai ieşi din casă de ruşine toată viaţa ta, rebut uman ce eşti", a scris Băsescu pe Facebook.

Petre Daea a susţinut marţi seară la Antena 3 că porcii infestaţi trebuie incineraţi, afirmând că este "o muncă extraordinară, ca la Auschwitz". "Nu există antidot, nu există vaccin, nu există medicamente, singura metodă este sacrificarea. Porcii se incinerează, este o muncă extraordinară. Acolo este ca la Auschwitz. Efective de porci care se asomează, trec în partea cealaltă şi se pun pe foc, o fac medicii veterinari care sunt la limita rezistenţei, să stai cu 2000- 3000 de porci care trebuie sacrificaţi zilnic", a spus ministrul Petre Daea.

Vezi şi: Agent FBI, sfaturi pentru toţi şoferii: De ce trebuie să ţii cheile maşinii în folie de aluminiu sau în cutii de conserve .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.