Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îi cere lui Nicușor Dan să renunțe la cele 400 de procese cu Primăria Capitalei: 'Are de scris multe hârtii din acestea, de renunţare'

Nicușor Dan / Traian Băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu, adeversar al lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, a ținut să-l felicite pe acesta pentru câștigarea fotoliului d eprimar general.

„Mă bucur că astăzi nu e corul politic – uite din cauza lui Băsescu a pierdut Nicuşor. Deci s-a dovedit că socoteala noastră a fost corectă. Sper totuşi că Nicuşor Dan nu îşi va prelua mandatul până nu va retrage toate cele 400 de procese intentate PMB. Sper că nu va fi un primar care nu o să spună – eu sunt în proces cu PMB. Cred că mâine are de scris multe hârtii din acestea de renunţare. Avem primar general, avem cel mai mare partid printre partidele mici – PMP şi se face şi mai mare. Şi vom fi destul de importanţi şi în CGMB, mai ales după ce Orban internalizează că are doar 17% în Consiliul General şi poate constată că trebuie să dea o bătălie cu USR. M-ar mira ca Şică să nu ajungă la concluzia asta”, a completat Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.