Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îi dă o veste bună Vioricăi Dăncilă: 'Cred că e pe locul doi și se va bate cu Iohannis. Spre Deosebire de Dragnea, ea reacționează'

basescu traian

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu a vorbit, vineri, la B1 TV, despre sondajele care se fac în campania prezidențială și despre șansele pe care le are Viorica Dăncilă.

"Nu am încredere în sondajele făcute în campanie, pe piață se aruncă fake-uri. Cel adevărate se țin în sertar. Cred că doamna Dăncilă e pe locul doi și se va bate cu Iohannis. Este în practica partidelor să arunce pe piață cu cifrele nereale.

Citește și: Marius Budăi iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu cele 400.000 de concedieri

Orice joacă Ponta, el va fi principalul magnet pentru electoralul PSD-ului. Electoratul PSD se va orienta spre Ponta, dacă va cădea Dăncilă. Eu văd o alianță Stănescu-Ponta", a mai spus fostul președinte.

"Theodor Paleologu va pune pe masa partidelor ramura de măslin cu obiective clare. Îl văd în stare de așa ceva", a completat Traian Băsescu.

Întrebat dacă de pe urma conflictului cu preşedintele VIorica Dăncilă a pierdut, Băsescu a susţinut: "Spre deosebire de Dragnea, care era mult mai tăcut, Dăncilă reacţionează în felul ei, nu cred că preşedintele e în cea mai confortabilă situaţie, mi-aduc aminte când reacţiona Ponta, nu-mi convenea. Viorica nu se lasă să fie un sac de box în mod necondiţionat şi reacţionează, după cum vedeţi”.

Citește și: Informații despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! Cum se simte actrița

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că nu exclude posibilitatea ca, în ipoteza în care moţiunea de cenzură va fi votată de Parlament, Viorica Dăncilă să rămână prim ministru interimar "cel puţin până după prezidenţiale", Băsescu catalogând drept "o iluzie" ideea unora că ar putea fi organizate alegeri anticipate.

"O cădere a Guvernului Dăncilă o diminuează ca importanţă pe doamna Dăncilă, care i-ar fi cel mai comod adversar în turul doi (preşedintelui Klaus Iohannis - n.r.). Va rămâne un candidat foarte slab, care nu va intra în turul doi, pe când acum, în poziţia de prim ministru, are şanse să intre în turul doi, ceea ce îi covine de minune lui Iohannis (…) Nu exclud posiblitatea ca, moţiunea odată trecută, doamna Dăncilă să rămână interimar până după alegerile prezidenţiale", a afirmat fostul preşedinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.