Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îi răspunde lui Adrian Năstase: De ce ar fi fost condamnat fostul premier - 'îmi era JENĂ'

nastase basescu

Fostul premier, Adrian Năstase, a lansat acuzaţii dure în direct la România TV. Năstase a vorbit despre condanările sale şi despre presupusa scrisoare a Comisiei Europene care ar fi cerut condamnări ale oamenilor politici importanţi. Năstase consideră Comisia Europeană, dar şi pe Traian Băsescu vinovaţi de condamnările sale.

Mai multe detalii aici: Adrian Năstase reacţionează dur la documentul prezentat de Antena 3: Atacuri fără precedent la adresa Comisiei Europene - 'PAPAGALI'

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a intervenit în direct la România TV şi a spus că nu are nicio legătură cu acele condamnări. Mai mult, Băsescu i-a indicat lui Năstase cine ar fi fost cei care ar fi contribuit la condamnarea sa. "Eu cred că şi acum mai sunt complete controlate. Năstase să-şi întrebe colegii din PSD care l-au turnat. Eu nu l-am băgat la puşcărie. Îmi era şi jenă, copiii noştri se întâlneau şi vorbeau", a spus Băsescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu s-a DEZLĂNŢUIT la adresa Laurei Codruţa Kovesi: Ce ar fi spus şefa DNA în interiorul instituţiei - cum ar fi fost AMENINŢAT fostul preşedinte

Mai mult, Băsescu, a lansat un atac dur şi la adresa procurorului Codruţ Olaru. "Codruţ Olaru de la CSM e o panaramă. Îia sunt vânduţi toţi şi sunt sub control. Trebuie curăţată şi secţia de procurori a CSM", a mai spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.