Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îl SOMEAZĂ pe Sebastian Ghiţă: Atac incredibil la adresa fostului deputat chiar în propria 'casă' - 'se vedeau la K2'

ghita basescu

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, s-a dezlănţuit în direct la România TV la adresa fostului deputat fugar, Sebastian Ghiţă. Senatorul îl face praf pur şi simplu pe Ghiţă şi îl somează să spună totul. Actualul senator vrea ca Ghiţă să vorbească despre presupusele întâlniri de la K2 cu Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi, dar şi Florian Coldea.

"Ghiţă nu ar spune pentru nimic în lume ce discutau ei când se vedeau de două ori pe săptămână la K2. Se vedea colo cu Ponta, cu Maior, Cu Florian Coldea, cu Laura Codruţa Kovesi. Kovesi era precum Lăbuş", a dezvăluit Băsescu, dar nu s-a oprit aici cu acuzaţiile.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, AVERTISMENT pentru Guvern: Ce GREŞELI ar fi făcut Executivul - 'am aceste date'

"I-aş mai atrage atenţia lui Ghiţă să nu spună minciuni. Că ce eforturi a făcut SRI să îl protejeze pe fratele meu. Eu am spus că fratele meu e supus unui şantaj de familia Bercea. Cum să te temi să îl informezi pe preşedinte că fratele său e un risc?", a declarat Băsescu la România TV.

B[sescu nu l-a iertat nici pe Vlad Cosma. "S-a complăcut să fie turnător în dosare penale, acum s-a luminat şi a venit cu înregistrări.", a mai spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.