Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îl umilește pe Klaus Iohannis: 'Nu ai adus nimic, mă, băiatule. Insistă cu această minciună cu un tupeu incredibil. Cât de ridicol poți să fii?'

basescu iohannis

Klaus Iohannis a spus că s-a luptat la Bruxelles, în negocieri, pentru ca România să primească o sumă cât mai mare de bani europeni pentru relansare economică, din cauza crizei cauzată de pandemia de coronavirus. Iohannis a anunțat că a obținut 80 de miliarde de euro, bani care vor fi alocați României în următorii 7 ani. Însă, Traian Băsescu, europarlamentar PMP, spune că nu Iohannis a obținut banii prin negocieri, ci România, printr-un algoritm.

Fostul președinte al României l-a atacat în termeni duri pe urmașul său de la Palatul Cotroceni. În plus, Băsescu i-a invitat pe Ludovic Orban și pe Iohannis să se ducă să îi inaugureze și lui o zugrăveală la casă, după ce au inaugurat o cale ferată pe care nu se poate circula.

Citește și: Traian Băsescu, atac la Gabriela Firea: Cineva încerca să prezinte Podul Ciurel ca pe o mare realizare, iar podul nu-i terminat

”Nu ai adus nimic, mă, băiatule. Banii sunt alocati pe algoritmi, nu pe negocieri. Insistă cu această minciună cu un tupeu incredibil. Cât de ridicol poți să fii să te duci să inaugurezi o linie de tren de 12 metri și doar el să se dea?!. Îi anunț, pe el și pe Orban, că tocmai mi-am zugrăvit casa, dacă vor să vină la o inaugurare, pot să vină, că e o lucrare importantă. Tăiem o panglică, e o lucrare importantă.”, a spus Traian Băsescu, marți, la România TV.

Citește și: Tăriceanu: ‘I-aș ruga pe Iohannis, pe Orban, pe Cîțu să încerce să trăiască cu 1.000 de lei pe lună’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.