Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu intervine în cazul Gabriel Oprea: 'A fost o mare capcană şi o PROSTIE'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gabriel Oprea la ICCJ

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, ia poziţie în scandalul momentului. Senatul a votat neînceperea urmăririi penale în cazul Gabriel Oprea, iar actualul şef al PMP avertizează. A fost o mare capcană în care a intrat PSD şi Gabriel Oprea. Băsescu spune că DNA nu are nicio treabă cu uciderea din culpă, ceea ce i se impută fostului vicepremier. Nici Laura Codruţa Kovesi nu a scăpat de vorbele grele ale fostului preşedinte.

"Gabriel Oprea e primul pasager dintr-un accident auto care este acuzat de omor din culpă. Era pe bancheta din spate. Este de remarcat la doamna Kovesi mesajul politic. O mamă nu îşi va găsi dreptatea. Eu sunt convins că se va face dreptate şi judecătorii vor lua decizia corectă. Mama poliţistului e devastată de durere, mâhnită. Şi-a pierdut copilul, dar, din câte ştiu, nu DNA anchetează accidente auto.

Citeşte şi: Traian Băsescu CUTREMURĂ România: Nimeni nu a mai spus așa ceva despre KOVESI

A fost o mare capcană şi o mare prostie. În capcană a picat Gabriel Oprea. El trebuia să ceară vot în favoarea urmăririi penale. A doua capcană a făcut-o PSD. PSD a votat la comandă politică veniţi şi votaţi să nu se îngăduie începerea urmăririi penale. Aici soluţia corectă era da, începeţi urmărirea penală. Reversul e ceea ce vedem azi. Parlamentul demonizat, Gabriel Oprea titlu de campanie. E acelaşi creator de campanie, acelaşi maestru. Oamenii să iasă în stradă. Capcană uriaşă în care a căzut Gabriel Oprea şi tot Senatul.", a tunat Băsescu la RTV.

Citește și: Oana Zăvoranu a SPART, la propriu, un MILIARD de lei

Şi asta nu e tot. "Gabriel Oprea a fost acuzat de abuz în serviciu. Nu înţeleg cum pasagerul poate fi acuzat de omor din culpă. E o exagerare. Dacă erau premise pentru aşa ceva, nu la DNA se fac acest tip de anchete. Votul din Senat i-a făcut un deserviciu uriaş lui Oprea pentru că altfel se putea apăra. El a devenit ucigaşul protejat de parlamentul criminal.", a mai spus Băsescu.

Citește și: BOMBĂ Copilul lui Alex Velea cu Antonia va purta numele soțului artistei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.