Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, ipoteză-bombă privind complicitatea autorităților cu monstrul din Caracal: 'Poate primeau din când în când o fetiță'

gazetanoua
Gheorghe Dinca

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că este de necrezut că poliția din Caracal nu îl avea sub supraveghere pe Ghorghe Dincă, mai ales că făcea și taximetrie ilegală. El a adăugat că este de crezut, doar dacă autoritățile erau complici, primeau bani sau „din când în când câte o fetiță”.

„Omul ăsta nu e cu năravurile astea de acum, de la Alexandra. Dacă nici acum statul nu va acționa împotriva celor care au greșit, pentru că acest copil, Alexandra, a murit cu zile. Nu e posibil să ai asemenea individ pe raza unui mic orășel, cum e Caracal, și poliția să nu îl aibă în supraveghere, mai ales că făcea și taximetrie ilegală. Este de necrezut. Este de crezut într-o singură situație. Ori erau complici cu el sau primeau din când în când parte din banii de la taximetrie, ori primeau din când în când o fetiță. Și procurorii au fost extrem de generoși cu acest individ. Secția pentru magistrați trebuie să își facă treaba”, a spus Băsescu, la România Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.