Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, ironic după anunțul lui Iohannis: N-am crezut că se scoate la concurs postul de secretar general al NATO

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Traian Băsescu, ironic după anunțul lui Iohannis: N-am crezut că se scoate la concurs postul de secretar general al NATO

Traian Băsescu a comentat, marți seara, la Digi24, anunțul privind candidatura lui Klaus Iohannis la funcția de secretar general al NATO.

"Aici este parte de risc major. Dacă ar fi fost un aranajament deja făcut, să se renunțe la Rutte, anunțul ar fi fost făcut de americani.

Personal aș spune, poate puțin ironic, n-am crezut că se scoate la concurs postul. Dar se pare că s-a scos și Klaus Iohannis s-a înscris.

Băsescu: Secretarul general nu are avion, va trebui să închirieze de multe ori

Dacă prin candidatura lui Iohannis se pune sub semnul întrebării candidatura lui Mark Rutte este un fapt foarte bun. Mark Rutte disprețuiește România.

Dacă Iohannis a făcut acest anunț fără a avea o strategie de negociere, a făcut o mare greșeală. Nu poți obține funcția fără negocieri extraordinare, fără ambasadori, fără MAE. Președintele trebuie să aibă un guvern dedicat acestui obiectiv.

Și un eșec și un succes ar însemna cam același lucru. este o chestie de imagine pentru Klaus Iohannis și pentru România.

Secretarul general nu are avion, va trebui să închirieze de multe ori", a spus fostul președinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.