Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îi dă lui Klaus Iohannis voturile lui Theodor Paleologu, deși acesta nu a vrut: 'Iohannis a câștigat alegerile înainte să se desfășoare'

captură video
Traian Basescu multime

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, duminică, la România TV, că succesorul lui la Cotroceni, va câștiga detașat un nou mandat. Întrebat duminică seară, într-o emisiune la România TV, dacă în turul doi va susţine candidatul dreptei, Traian Băsescu a răspuns: „Categoric da!”.

Fostul preşedinte al României a criticat PSD, sunând că acest partid nu a ştiut să gestioneze capitalul electoral pe care l-a avut.

”Uitaţi-vă la PSD, au primit 46% încredere. Nu au ştiut ce să facă cu acele procente. (...) În condiţiile în care au mărit salarii, au mărit pensii, au ajuns la rezultatul la care am ajuns eu anunţând reducerea salariilor. Cum e posibil: câtă lipsă de capacitate de a lucra, ca partid politic, să ai? Dar nu aş plânge PSD-ul, eu m-aş asigura să o putere de dreapta probabil va fi mai exigentă cu cheltuirea banilor în domeniul social dar va îndrepta resursa către investiţii eu sper că vor reuşi să facă un echilibru, pentru că nimeni nu spune că nu trebuiau mărite pensiile sau salariile.", a declarat Traian Băsescu.

Băsescu îi dă lui Iohannis voturile lui Theodor Paleologu deși prezidențiabilul PMP a spus că încă se gândește dacă va cere electoratului său să îl voteze pe Iohannis.

nu spun că sunt stăpânul voturile mele nu exprim niciun consemn de vot, nu se pune problema de a vota pentru PSD, am combătut întotdeauna PSD, adr aștept din partea candidatului Iohannis să dea un semn de minim respect față de cetățeni", a declarat Theodor Paleologu.

"Când voi vedea dezbaterea dintre Dăncilă și Iohanis voi aviza, îmi voi spune punctul de vedere. Sunt mândru de voturile primite. Salut participarea masivă, participare masivă în Diaspora, este absolut necesar ca Diaspora să fie reprezentată în mod corect în Parlament. Am dovedit că suntem deștepți și mulți", a mai spus Paleologu.

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale, a obținut 6,1%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.