Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu: Kelemen Hunor urăște românii. La Ditrău vinovat e UDMR. Și românii minoritari pățesc tot ca brutarii din Sri Lanka

stirileprotv.ro
Basescu Hunor

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat duminică seară la B1TV că pentru cazul din Ditrău (Harghita) unde localnicii nu acceptă doi brutari din Sri Lanka vinovatul este UDMR și liderul său care „urăște românii” și este un „antiromân convins”. Băsescu a spus că în localitățile din România unde sunt minoritari, românii primesc de la maghiari același tratament primit de muncitorii veniți din Sri Lanka.

  • „Din observatiile mele ca om politic la varf, fost presedintele, legat de Ungaria, va pot spune ca sunt un popor complexat, iar complexele ii fac sa nu suporte pe altcineva langa ei. Iar ce s-a intamplat la Ditrau nu este rezultatul presei finantee de Viktor Orban sau FIDESZ sau Jobbik, ci este rezultatul politicii UDMR.
  • Sa va fie foarte clar, tratamentul celor doi din Sri Lanka se aplica romanilor de catre minoritarii maghiari din administratie.
  • (...) a fost stimulata de cand a venit Kelemen Hunor la conducerea UDMR. Kelemen Hunor este un antiroman convins. Marko Bela a fost intelept. Kelemen Hunor este un radical care uraste romanii, uraste sarbatorile romanesti
  • (...) arata cat sunt de deformati de politica UDMR
  • UDMR a devenit un vasal al extremismului maghiar

Vezi si: Rareș Bogdan a detonat 'nucleara' în PNL: Ludovic Orban a ajuns ca Viorica Dăncilă!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.