Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, la nunta unui deputat, fiu de fost șef de CJ din PSD: Fostului președinte i s-a cântat 'La mulți ani'

romaniatv.net
traian basescu nervos

Fostul şef al Consiliului Judeţean Buzău Victor Mocanu a fost din nou socru mare. Fiul său, Adrian (35 de ani), deputat PMP, s-a căsătorit cu medicul Gina Tatu, fost candidat al „popularilor” buzoieni la alegerile parlamentare. Printre cei peste 400 de invitaţi s-au aflat fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, şi fostul primar de la Sectorul 5, Marian Vanghelie, anunță Adevarul.

Familia Mocanu a bifat, în weekend, un dublu eveniment, pentru că în ziua în care şi-au unit destinele Gina şi Adrian Mocanu şi-au botezat şi copilul, Adela-Giulia. Naşi au fost familia omului de afaceri Marius Gaga, fost şef al Administraţiei Finanţelor Publice Bucureşti şi fost şef al Corpului de Control al ANAF, acum investitor în imobiliare în zona Capitalei.

ȘOC european pentru abuzul în serviciu din România: VERDICTUL dat de șeful Curţii de Justiţie a Uniunii Europene

La petrecerea de după slujbele de cununie şi botez, susţinute de părintele Constantin Căţoi, actual director al Direcţiei de Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional, la biserica din lemn din curtea Arhiepiscopiei, au participat figuri cunoscute ale politicii naţionale şi locale.

Între ele, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, însoţit de Maria Băsescu, fostul primar de la Sectorul 5, Marian Vanghelie, sosit la braţ cu Oana Mizil, deputaţii populari Eugen Tomac, Corneliu Bichineţ şi Robert Turcescu, senatorul PMP de Buzău, Dorin Bădulescu, consilierii locali şi municipali actuali şi foşti şefi de deconcentrate, foşti parlamentari precum ex-senatorul UNPR Constantin Popa, oameni de afaceri şi multe rude.

Traian Băsescu a fost persoana cea mai căutată cu privirea de către mesenii prezenţi la petrecere. Fostul preşedinte şi soţia sa au fost primiţi de miri la uşă şi apoi conduşi la masă, unde au stat alături de actualii parlamentari PMP, prezenţi la eveniment. La miezul nopţii, orchestra şi întreaga adunare i-au cântat "Mulţi ani trăiască!", pentru că sâmbătă fostul preşedinte a împlinit 66 de ani. Ca de fiecare dată, Traian Băsescu a fost în mijlocul atenţiei şi a dansat împreună cu soţia sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.