Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu nu încetează să o laude pe Viorica Dăncilă: 'Este vorba despre ceea ce nu se vede. Acum, PSD și-a reluat direcția'

basescu

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că Viorica Dăncilă are meritul de a fi pus "capăt degringoladei din interiorul PSD-ului" și că l-a și consolidat.

"Eu va rog sa va uitati la ceea ce s-a intamplat incepand de la momentul condamnarii lui Dragnea. Doamna Dancila a preluat partidul, l-a linistit si, dupa parerea mea, a reusit sa il si consolideze in noua era.

Aici nu este vorba ca o admir pe doamna Dancila, aici este vorba despre ceea ce se vede. Eu nu m-am asteptat sa puna atat de rapid capat degringoladei din interiorul PSD-ului. Acum, PSD si-a reluat directia.

Dupa parerea mea, a prevenit aparitia de grupuri, rupturi majore. Daca vor fi, vor fi scurgeri de cativa parlamentari catre Ponta, dar nu cred ca vor aparea curente in interiorul PSD-ului care sa genereze lipsa de unitate", a spus Basescu la Realitatea TV.

Victor Ponta îl desființează pe Ludovic Orban și avertizează: 'Este ca o Dacie 1100, ne poluează. Cât e șeful PNL, nu va trece moțiunea de cenzură'

Nu este prima oară când fostul președinte aduce cuvinte de laudă la adresa premierului. Marți, la TVR, Traian Băsescu a declarat că a urmărit declaraţiile Vioricăi Dăncilă, după Biroul Permanent Naţional al PSD, precizând că i-a plăcut cum a vorbit premierul, precis şi ca un om de partid.

Mie mi-a plăcut Dăncilă. Am văzut-o astăzi (marţi – n.r.) în câteva intervenţii. Eh, nu mai avea bilet de la purtătoarea aia de cuvânt în faţă, sau ce era, să citească şi vorbea doamna Dăncilă precis, ca un om de partid, ce e de făcut. A pus public toate subiectele, inclusiv discuţia a trei miniştri. A procedat excepţional, neanunţând opţiunile dânsei pentru cei trei miniştri, a spus „lucrurile le discutăm în CEx””, a afirmat Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.