Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îl desființează pe Ludovic Orban și avertizează: 'Este ca o Dacie 1100, ne poluează. Cât e șeful PNL, nu va trece moțiunea de cenzură'

ponta pro romania

Invitat la emisiunea „Legile Puterii” de la Realitatea TV, Victor Ponta la lansat un atac la adresa lui Ludovic Orban, pe care l-a numit „combinagiu din anii '90”.

„Ludovic Orban este un combinagiu de anii '90, este o relicvă politică. Principalul sabotor al Ralucăi Turcanu la șefia Camerei Deputaților a fost Orban, de asemenea, principalul sabotor al lui Rareș Bogdan este tot Orban. Am scăpat de Dragnea, trebuie să scăpam și de Orban că sunt la fel. Orban este ca o Dacie 1100, ne poluează. Cât e Orban șeful PNL, nu va trece moțiunea de cenzură. Pro România nu stă de vorbă cu Orban”, a spus Victor Ponta.

Calculele lui Traian Băsescu pentru moțiunea de cezură: 'Decât un eşec, care ar consolida alianţa PSD-ALDE-UDMR, mai bine plecăm în vacanţă'

De asemenea, liderul Pro România a vorbit și despre arestarea lui Liviu Dragnea. ”Un spectacol sinistru, nu o sa încep acum să plâng după Liviu Dragnea, dar nici nu a intrat bine pe ușa închisorii și deja îi împărțeau hainele. E ca în epoca Ceaușescu, toți erau cu 'te iubim tovarășe' și după două ore erau toți revoluționari”, a mai spus Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.