Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu: PMP va avea candidaţi în 42 de localităţi la alegerile locale parţiale din 11 iunie

Inquam Photos / Octav Ganea
traian basescu pg

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a declarat vineri, la finalul Colegiului Naţional al partidului care a avut loc la Sinaia, că formaţiunea pe care o conduce va avea candidaţi în 42 din cele 49 de localităţi unde, luna viitoare, vor avea loc alegeri parţiale, iar printre obiective se numără câştigarea Primăriei Buşteni, conform Agerpres.

'A fost un Colegiu Naţional dedicat în primul rând alegerilor locale parţiale. Sunt alegeri în 49 de localităţi şi noi avem candidaţi în 42. Din păcate, iată, mai avem de lucru la consolidarea structurilor teritoriale, nu suntem mai puternici, se pare, decât la legislative şi asta trebuie să ne mobilizeze mai mult. Am organizat Colegiul Naţional al PMP la Sinaia pentru a da un semnal de susţinere pentru candidaţii noştri din judeţ. Îl avem pe Condescu Valentin candidat la Buşteni şi sperăm să îl înlocuim pe celebrul Savin cu domnul Condescu. O avem pe doamna Antonela Aldea la Băicoi şi în comuna Dumbrava pe domnul Baicu Adrian. Deci sunt oameni de calitate, oameni de dreapta în principal, oameni care vin din sistemul privat şi trăiesc pe picioarele lor. Sperăm să obţină rezultate bune', a afrimat Traian Băsescu.

Liderul PMP a precizat că fostul primar al oraşului Buşteni, Emanoil Savin, care a câştigat un loc de senator pe listele PSD la ultimele alegeri parlamentare, este naşul de cununie a lui Lucian Bute şi unul dintre susţinătorii puternici ai galei acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.