Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, profeție SUMBRĂ: Vom avea epidemie de coronavirus! Școlile trebuie închise!

basescu

Fostul președinte Traian Băsescu susține că sunt șanse extrem de mici ca România să nu se confrunte cu o reală epidemie de coronavirus, asta pentru că au venit mulți români din Italia, din zonele afectate. Băsescu a explicat că în cazul în care mai era președinte, el ieșea public și cerea închiderea școlilor.

Citește și: Traian Băsescu, profeție NEAGRĂ, în miez de noapte: PSD va reveni la locale. Orban și Barna sacrifică dreapta

”După părerea mea, România are puține șanse să nu se confrunte cu o epidemie. Deocamdată sunt cazuri izolate, dar va evolua spre o epidemie. M-aș bucura să nu am dreptate!

Se vorbește de școli, păi dacă era decizia la mine închideam toate școlile și universitățile. Să stai și să aștepți până când se îmbolnăvește primul copil, atunci poți să fi convins că vor mai fi și alte cazuri.

Am văzut că s-au interzis întrunirile de peste 1000 de oameni. Eu vă zic că ar trebui să fie interzise întâlnirile în grup, pentru că acest virus se poate răspândi.

Să ferească Dumnezeu să avem câteva sute de cazuri pe zi, că o să vedeți atunci cât de nepregătit este sistemul românesc. Văd că se tot anunță, că s-a mai făcut o secție, că s-a mai pregătit alta, dar să nu-mi spuneți mie dacă spitalele din România pot ține la reanimare câteva sute de bolnavi pe zi”, a spus Traian Băsescu, la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.