Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu revine în forță și răspunde unor acuzații incendiare: El este în spatele mafiei

captură video
Traian Basescu multime

Fostul președinte Traian Băsescu a stat într-un con de umbră, în ultimele luni, dar acum a rupt tăcerea. Acuzat de Robert Negoiță că este în spatele mafiei imobiliare din București, mafie care a comandat incendiul din parcul IOR, Traian Băsescu a negat acest lucru și a spus că soluția corectă este schimbarea PUZ-ului din București.

„Soluția corectă este modificarea Planului Urbanistic General, să declare această zonă- zonă verde și să fixezi un coeficient de utilizare a terenului de 5%”, a spus Traian Băsescu, la România TV, unde a precizat că, în Planul Urbanistic General, era zonă de dezvoltare urbană, destinată construcțiilor.

„Dacă-l declari zonă verde, vei putea aduce apă ca să uzi spațiul verde, să tragi energie electrică și să faci facilitățile specifice unui parc. Îi tot spuneți parc, dar nu are alei, sunt cărări ca-n lanul de porumb. Acest lucru trebuie rezolvat prin limitarea planului de construcție” a precizat fostul președinte al României.

Acuzațiile lui Robert Negoiță

Într-un interviu acordat Bugetul.ro, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, l-a acuzat pe Traian Băsescu că este în spatele mafiei imobiliare din București.

R: Considerați că mafia imobiliară se află în spatele acestui incendiu?

R.N.: Da! Am spus-o explicit de atâtea ori: Da! Este mafia retrocedărilor ilegale din București și din România, patronată de știți dumneavoastră de cine!

R: Spuneți-ne dumneavostră!

R.N.: De Băsescu cu toți ai lui! Ca să fie explicit. Vedeți cine a retrocedat Baza de la Voinicelu… Parcă Voinicelu se numea. Tot componentat Parcului IOR. Cine a retrocedat ăsta, un primar pus de cine ș.a.m.d. Toate nenorocile astea…

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.