Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu se dezlănțuie: 'Bianca Drăgușanu nu poate fi deranjată cu o amendă. Cluburile de noapte sunt protejate de Poliție și Jandarmerie'

Antena 3
traian băsescu

Traian Băsescu consideră că situația epidemiologică din România este cauzată, în mare parte, și din cauza ”deciziilor oscilante” pe care ”responsabilii” le-au luat de la debutul pandemiei. Fostul președinte consideră că românii sunt ”indisciplinați” pentru că nu au respectat normele impuse de autorități.

Totodată, Băsescu a remarcat și un dublu standard al Poliției și Jandarmeriei: razii la petrecerile cu maneliști, dar au închis ochii la sindrofiile din cluburile de noapte cu sute de participanți din București.

Citește și: S-ar pregăti debarcarea lui Vlad Voiculescu! USR-PLUS i-ar fi găsit deja înlocuitor

”Românii trebuie să înțeleagă cu suntem într-o situație de pandemie. Responsabilii pentru această criză majoră de sănătate au avut oscilații, au luat măsuri contratimp. La noi, primul lucru pe care l-am făcut, ne-am dus la Cotroceni și am decis să redeschidem școlile. Inconsecvența a dus la neîncrederea populației în măsurile care se iau.

Avem o populație indisciplinată. Petrecerile se țin, se duc la schi. Poliția și Jandarmeria se duc numai unde sunt maneliști. Nu s-au dus în niciun club de noapte din București. Bianca Drăgușanu nu poate fi deranjată cu o amendă. Cluburile de noapte sunt protejate de Poliție și Jandarmerie, dar și de politicieni. Pe cei din cluburile de noapte vedem cum țâșnesc sticlele de șampanie și iau la bătaie, pe stradă, oamenii care nu poartă mască.”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție: Cu ce se deosebește Cîțu de Dăncilă, dacă iese la declarații publice fără să aibă habar de materia respectivă? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.