Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu spune că urmează o decizie FĂRĂ PRECEDENT, după ce Klaus Iohannis a respins miniștrii propuși de Viorica Dăncilă: 'Se va adresa CCR'

captură video
Traian Basescu multime

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că nu este de acord cu remanierea și că i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să vină cu alte propuneri sau cu miniștri interimar, propunerile actuale considerându-le nepotrivite.

Traian Băsescu a declarat, la scurt timp după decizia lui Klaus Iohannis, că președintele va sesiza CCR, dacă remanierea va trece la votul din Parlament, iar Curtea se va afla în fața unei decizii fără precedent.

Citește și: Surse S-a aflat motivul! De ce a fost, de fapt, Liviu Dragnea trădat de aliatul său de încredere

”Era previzibil. Ieri, scriam pe Facebook că Dragnea declanșează inutil o criză politică și că președintele va respinge propunerile, ceea ce s-a întâmplat. Este bătălie între palate, suntem aproape de campanie. Trebuie să recunoaștem că sunt oameni nepotriviți. Ce cauți cu Nicolicea acolo, dacă vrei să aibă președintele un dram de atenție? Ce cauți cu domnul ăla care înjură prin Parlament, Brăiloiu? Dragnea a pus PSD într-o situație dificilă, va trebui să îl treacă prin Parlament. Este imposibil, dacă UDMR a spus că va fi non-combat, e o decizie fără cap. E cea mai stupidă remaniere post-decembristă, prin momentul ales și lista.

Dacă Tudorel avea inspirația să nu își scrie demisia, azi râdea. Dragnea îi va pune, cu tot dinadinsul, președintelui aceeași listă în față. Nu va renunța nici la Brăiloiu, nici la Nicolicea. După votul din Parlament, dacă se va produce, președintele va intra în proceduri judiciare. Primul lucru pe care îl va face e de a se adresa CCR prin care va spune că a respins cei 3 miniștri, e ceva fără precedent. Președintele pregătește o motivare, așa cum a spus CCR. Dragnea va ieși șifonat.”, a spus Traian Băsescu la România TV.

Citește și: Simona Halep a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta! Problemele de sănătate îi dau bătăi de cap .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.