Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu: Tăriceanu a locuit într-o casă care a fost sediu conspirativ

basescu

Fostul presedinte Traian Băsescu, europarlamentar PMP, a declarat joi seara la Realitatea TV, despre pozitiile adoptate de UDMR, ALDE și Pro România la negocierile cu PNL pentru formarea guvernului Ludovic Orban:

  • „O sa fiu foarte direct, imi pare o banda de ticalosi. Oamenii astia au fost impreuna, solidari cu PNL, solidari cu Iohannis la caderea guvernului Dancila. Toata lumea a inteles si au dat de inteles ca vor merge pana la capat in aceasta formula sa instaleze un nou guvern. Ei s-au limitat acum doar la daramarea guvernului, dupa care au inceput sa faca ce stiu ei mai bine, santaj.
  • Ma refer si la Hunor de la UDMR, si la fantele asta Tariceanu care inteleg ca nu incape de Petrov, eu inca sunt in instanta, el a locuit intr-o casa care a fost sediu conspirativ, e de discutat aici. Ponta imi pare si el extrem de interesat de ramanerea intr-un balans, asa, intr-o criza politica.
  • Pe Ponta l-a interesat o formula in care sa poata sa prinda sub autoritatea lui si PSD-ul, nu doar Pro Romania
  • Tariceanu, suparat ca nu-l sustine PSD la prezidentiale, are in spate toatae gruparea aia de lipitori politice pe care trebuie sa o satisfaca.
  • Sunt niste oameni care au avut niste interese ale gruparilor pe care le condus si nu se gandesc la interesul tarii, ci numai la interesul lor. Nu le pasa. Inca nu e haos, inca suntem intr-o perioada rezonabila. Pentru mine semnul prost, semnul rau, a fost cand dupa prima runda de consultari, Presedintele nu a desemnat premierul”

Vezi și: Guvernul struțo-cămilă: partidele intră la guvernare fără miniștri (oferta PNL) .

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.