Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu știe de ce Siegfried Mureșan A PICAT interviul cu șefa CE: 'Fără lista aceea, rămânea un asistent pe lângă oameni politici'

captură video
Traian Basescu multime

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1 TV, că l-ar fi preferat pe Siegfried Mureșan pentru postul de comisar european, în detrimentul Adinei Vălean.

"Dacă aș ști că ar pleca de la partid, nu l-aș mai pune pe lista PMP. Fără lista aceea, rămânea un asistent pe lângă oameni politici. Nu știu cine altcineva l-ar fi pus pe listă.

Președintele Iohannis a supervizat numirea celor doi, Adina Vălean și Siegfried Mureșan, în cursa pentru comisar european. Mureșan este ancorat cu liderii PPE.

Citește și: Video EXPLOZIV Siegfried Mureșan îl face PRAF pe Klaus Iohannis: A fost de partea celor care au încălcat statul de drept

Siegfried Mureșan a lucrat prin birouri, dar nu are experiență. Liberalii au vrut să o trimită pe Adina Vălean, pentru că au vrut să le facă pe plac celor din PPE.

Dacă ar fi fost să aleg eu, chiar dacă a lăsat partidul care l-a scos în lume, tot pe Siegfried l-aș fi votat", a declarat Traian Băsescu.

Întrebat, după ce a apărut informația că Adina Vălean ar fi fost acceptată de Ursula von Der Layen, Băsescu a spus: "E, asta e. Este exact ce v-am spus, riscul de experiență zero în administrasție a lui Mureșan".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.