Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu trasează directive politice: 'Sunt sigur că se poate'

Traian Băsescu a fost surprinzător de tăcut în ultima perioadă. Totuşi, fostul şef de stat rămâne preocupat de politică. Mai ales de cea de peste Prut. După alegerile locale de duminică, fostul preşedinte al României transmite un mesaj partidelor pro-europene de la Chişinău.

"Şi în Republica Moldova poporul este mai înţelept decît politicienii! Duminică, Dorin Chirtoacă a cîştigat Chişinăul iar profesorul Nicolae Dandiş a cîştigat la Cahul. Amîndoi pro-europeni şi pro-români. Lovitură grea pentru susţinătorii Moscovei dar rezultate dătătoare de speranţă pentru evoluţia viitoare a ţării. Acum, după proba de foc a alegerilor locale rămîne ca cele trei partide pro-europene să formeze un guvern prin care să-i lase pe comunişti şi socialişti în opoziţie şi să reia cursul democratic al reformelor necesare Republicii Moldova. Sunt sigur că se poate", scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Duminică, 28 iunie, în Republica Moldova a avut al doilea tur al alegerilor locale. În capitala Chişinău, primarul Dorin Chirtoacă (PL) s-a impus în faza contracandidatei de la Partidul Socialiştilor, obţinând peste 53,54% din voturi.

Vezi şi: REZULTATE alegeri locale Republica Moldova

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.