Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu trimite subprefectul Bucureștiului să candideze la Primăria Târgu-Jiu

Război total într-una dintre filialele MP, partidul lui Traian Băsescu. Totul a pornit de la venirea unui fost PSD-ist în partid. Liviu Andrei, subprefectul de Bucureşti, a declarat public că nu exclude o candidatură la Primăria Târgu-Jiu din partea Mișcării Populare, anunţând că a purtat negocieri inclusiv cu Traian Băsescu. „Nu au fost discuții pentru o anumită funcție, dar eu candidez oriunde, nu mi-e frică de nimeni și de nimic”, a declarat Andrei, avansând data de 1 martie până când va lua o decizie în privinţa candidaturii. Conducerea Organizației Municipale Târgu-Jiu a Mișcării Populare a reacţionat astăzi, anunţând că trebuie analizată „la modul foarte serios” intrarea în formațiunea politică „a unor personalități care de ani de zile ocupă funcții publice cu susținerea PSD”.

Citeşte şi: Legea alegerilor locale în două tururi depinde de UNPR! Cioloș: 'Nu îmi e clar ce vor ei'

„Spre deosebire de parlamentarii PSD Vasile Popeangă și Scarlat Iriza, care au sancționat derapajele propriului partid chiar din postura de membri ai PSD, motiv pentru care am primit cu bucurie eventuala lor intrare în Mișcarea Populară, Liviu Andrei lipsește din viața publică a județului, încă din 2012, și nu a sancționat în niciun fel nenumăratele abuzuri, săvârșite asupra oamenilor de rând de partidul care l-a instalat și îl susține în funcția de subprefect al capitalei. Aroganța cu care Liviu Andrei a declarat că, dacă va intra în Mișcarea Populară, o va face în calitate de coordonator al campaniei electorale, reprezintă un alt argument care ne face să fim circumspecți în privința acceptării auto-invitației sale. În Mișcarea Populară Gorj există, la momentul actual, suficiente personalități capabile să coordoneze proxima campanie electorală, neavând nevoie de importuri de la PSD”, a declarat Ion Săvoiu, preşedintele MP Târgu-Jiu pentru gorjexclusiv.

Citeşte şi: Marea Britanie face cel mai prost anunț pentru români: ”Suspendăm totul!”

Şefii Mișcării Populare Târgu-Jiu îl trimit pe Liviu Andrei la Parchet, după ce acesta a declarat că știe foarte multe lucruri compromițătoare despre viitorii săi adversari politici. „Această atitudine, care conturează imaginea unui tăinuitor, este incompatibilă cu statutul de subprefect al Capitalei. Mai mult, ea denotă că Liviu Andrei trebuie să intre mai întâi pe ușa unei unități de parchet, ca denunțător, înainte de a intra pe ușa Mișcării Populare”, susţine Săvoiu. Potrivit acestuia, în partidul lui Traian Băsescu îşi are loc orice persoană „care se dovedește sau dorește să probeze că este anti-PSD și care vizează un loc în marea echipă a Mișcării Populare, nu neapărat un post de coordonator, așa cum s-a exprimat Liviu Andrei”

Citește și: Cum a fost fotografiat Rareș Bogdan alături de soția sa / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.