Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu vrea să schimbe legea electorală: Propunerea fostului preşedinte

Traian Băsescu a efectuat, vineri, o vizită la Arad, pentru a-şi exprima susţinerea pentru Samuel Caba, candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primăria Aradului şi, de asemenea, pentru a se întâlni cu membrii filialei arădene a formaţiunii. Cu această ocazie, fostul preşedinte al României a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a afirmat, între altele, că în opinia sa, numărul mandatelor de primar ar trebui să scadă la 2 sau maxim 3 mandate, chiar dacă niciunde în Europa nu există o asemenea limitare, conform Agerpres.

 

'Cred însă că la noi ar trebui să se introducă o asemenea limitare, mai ales la primari, pentru că, în special în mediul rural, dar şi în cel urban, primarii îşi fidelizează un grup de cetăţeni, care îl fac practic imbatabil în alegeri', a declarat liderul PMP Traian Băsescu.

 

El a mai spus că, de altfel, toate recomandările de management spun că nu este bine ca liderii să stea mai mult de 8 ani în funcţii de conducere.

 

'Acesta este un motiv în plus pentru a susţine ideea limitării numărului de mandate de primar', a conchis fostul preşedinte al României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.