Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Berbeceanu, LOVITURĂ GREA. Decizia Parchetului General, în procesul cu fostul șef al SRI Alba, menţinută în instanţă

Traian Berbeceanu

Fostul comandant al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a mai obţinut o ”victorie” în justiţie împotriva fostului şef al SRI Alba, Ioan Tarnu.

Ieri, Judecărtoria Deva a respins definitiv o plângere formulată de  Ioan Tarnu care a contestat o decizie a Parchetului General.

"Fostul şef al SRI a depus, în 2015, o plângere penală împotriva fostului comandant al BCCO Alba Iulia la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În 2017, Parchetul a decis că plângerea este neîntemeiată şi a decis să claseze dosarul. Tarnu a contestat ordonanţa procurorilor în justiţie la Curtea de Apel Alba Iulia. De aici, dosarul a ajuns la Judecătoria Alba Iulia şi, în final, la Judecătoria Deva, instanţă considerată competentă să judece speţa. Pe lângă respingerea plângerii, magistraţii au mai decis, definitiv, ca Ioan Tarnu să îi plătească lui Traian Berbeceanu cheltuieli judiciare în valoare de 2.000 de lei",scrie Adevărul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.