Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Berbeceanu dă de PĂMÂNT cu sindicaliștii din Poliție: Mă așteptam să ne asumăm greșelile, indolența, nesimțirea

Facebook
Traian Berbeceanu

Fostul comisar -șef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, dă de pământ cu sindicatele din Poliție, pe care le acuză că țin partea polițiștilor care nu au dat dovadă de profesionalist în cazul Alexandrei.

"Mă așteptam să văd reacții ferme ale sindicatelor din poliție prin care să ne asumăm greșelile, erorile și, acolo unde este cazul, lipsa pe profesionalism, chiar indolența și nesimțirea.

Citește și: BOMBĂ Gheorghe Dincă a fost AUDIAT la Craiova pentru o a TREIA victimă -Telefonul ei a fost găsit în locuinţa criminalului

Mă așteptam ca aceștia să explice clar opiniei publice modalitățile defectuoase în care se fac încadrările în ultimii ani doar din dorința de a asigura "numeric" lipsa acută de personal. Speram să se vorbească despre nepăsarea ministerului în ceea ce privește organizarea pregătirii profesionale adevărate, serioase, temeinice a celor nou încadrați, aruncați fără discernământ în stradă după primele zile de la încadrare.

Speram ca sindicatele să explice modul ticălos în care se fac numirile în funcțiile de conducere, doar prin împuterniciri și delegări succesive, ori prin concursuri trucate, și numai la recomandarea expresă a baronetului politic.

Să explicăm oamenilor de ce le-am înșelat încrederea, de ce nu suntem în stare să le mai garantăm siguranța.

Și, DA, speram ca sindicatele și membrii acestora să se alăture miilor de civili, să protesteze acum în stradă împotriva destructurării sistematice a poliției naționale.

Dacă nu acum, atunci când?", scrie Traian Berbeceanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.