Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transfer pe SCENA politică: deputatul Marian Cucșa, fost membru PC, ALDE și Forța Națională, s-a înscris în Partidul Republican

cucsa marian sri comisia

Record de transferuri - deputatul Marian Cucșa schimbă din nou partidul. Fost membru PC, ALDE și Forța Națională, Cucșa anunță că s-a înscris în Partidul Republican, fondat de analistul politic Alex Coita.

"Un nou model de dezvoltare economica, bazat pe sprijinirea masiva a antreprenoriatului autohton, stimularea inovarii, folosirea noilor tehnologii si fructificarea potentialului de capital uman pe care Romania il are.

Citește și: SHOW Cheloo a EXPLODAT: Botnita lui Lady Arafat mă INSULTĂ! Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri

Renasterea agriculturii si a industriei alimentare romanești. Romania are tot ce-i trebuie pentru a REdeveni un mare exportator de hrană pentru toata Europa. Statul trebuie să fie alaturi de fermieri, sa ofere finanțare pentru investitii si modernizare.

Sprijinirea antreprenorilor, astfel incat sa producem in Romania toate bunurile necesare in caz de criza, cu precadere in domeniul medical. E momentul sa producem în tara paracetamol, masti sau ventilatoare prin intermediul unor producatori romani strategici.

Sunt doar cateva dintre temele pe care ni le-am propus si pentru care suntem dispusi sa luptam pentru a fi puse in practica.

Am decis sa ma alatur unui proiect politic nou, cu oameni noi, tineri, determinati, energici si responsabili. Au dovedit-o in domeniile in care au activat inainte sa intre in politica.

Partidul Republican din Romania isi propune sa fie o alternativa pentru cetatenii care s-au saturat de promisiuni si vor sa vada actiune. Mai ales actiune bazata pe analize serioase si viziune.

⁉️ Ce roman nu viseaza ca tara noastra sa devina un Silicon Valey al Europei? Avem potential uman, dar din pacate il alungam in alte state, care sunt in stare sa ofere conditiile pentru a se dezvolta si a trai decent.

Partidul Republican are un proiect clar prin care acest vis poate deveni realitate Si nu e singurul. Suntem o echipa determinata sa transformam orasele si comunele din Romania in spatii atractive, care sa functioneze ca o adevarata comunitate in care viata sa fie mai usoara si armonioasa.

Vrem sa reducem poluarea si sa intarim afacerile romanesti. Vrem ca romanii sa aiba parte de un sistem de sanatate care sa le vina in ajutor, nu sa le puna viata in pericol.

Vrem ca institutiile publice sa fie populate de specialisti, nu de rude si amante.

Vrem sa “vaccinam” sistemul public cu o doza letala ANTIcoruptie.

Vrem sa schimbam multe si pentru asta avem nevoie de voi. Mai ales de voi cei care ati stat departe de stiri si de politica in ultimii ani, satui de circ si de falsitate.

Doar daca va implicati, vom putea sa schimbam ceva", scrie Cucșa pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.