Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transferul anului în România: CFR Cluj aduce un atacant titular la Real Madrid, Arsenal și Roma

www.adevarul.ro
Iuliu Mureșan CFR Cluj

Campioana României se întărește pentru playoff-ul Europa League. Clujenii sunt pe punctul de a-și asigura serviciile a două nume mari din fotbalul internațional. Mijlocașul ofensiv, Julio Baptista "Bestia (36 de ani)", și portarul Jesus Fernandez (30 de ani) sunt tot mai aproape de Gruia.

Citește și: SURSE - Întâlnire decisivă între Dragnea și Andronescu: se pregătește EXCLUDEREA din partid. Telefoanele s-au ÎNROȘIT

Potrivit Digi Sport, Baptista, trecut pe la Sevilla, Real Madrid, Arsenal și Roma, este la Cluj, unde face vizita medicală pentru a semna cu formația pregătită de Antonio Conceicao.

În urmă cu 13 ani, Julio Baptista era unul dintre cei mai apreciați jucători brazilieni. În 2005, Real îl cumpăra pentru 20 de milioane de euro, de la Sevilla. Baptista a bifat 77 de meciuri la Real, marcând 13 goluri. Jucătorul de 36 de ani a evoluat în tricoul galacticilor alături de nume mari din fotbalul internațional: Casillas, Sergio Ramos, Helguera, Cannavaro, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Robinho, Raul și Ronaldo.

Alături de atacantul brazilian, ardelenii vor să mai dea o lovitură pe piața transferurilor din România. Încă un fost galactic este așteptat să facă vizita medicală. Goalkeeperul de 30 de ani, Jesus Fernandez, este liber de contract și ar putea semna un contract pe un sezon cu CFR Cluj.

Fernandez a făcut parte din lotul celor de la Real Madrid între 2010 și 2014, perioadă în care a prins două meciuri la echipa mare. A mai jucat la Numancia, Levante și Granada.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.